Mergi la conţinutul principal

«BMW» furat, înfipt în gard

Deşi nu era posesor al permisului de conducere, un tânăr de 19 ani, din comuna Viziru, a furat un BMW şi a plecat la plimbare, dar s-a oprit în gardurile a doi vecini. Poliţiştii au găsit maşina abandonată pe strada unde s-a produs evenimentul şi l-au identificat, în scurt timp, pe şoferul teribilist.
Duminică, la ora 8.05, poliţiştii Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de localnicul Ştefan B. (59 de ani), cu privire la faptul că un tânăr din comună a intrat cu autoturismul în gardul din scândură, care împrejmuieşte locuinţa sa, şi l-a distrus. "Deplasaţi la locul indicat, poliţiştii au constatat că respectivul gard, dar şi cel al unei locuinţe învecinate prezentau distrugeri. Pe strada unde a avut loc evenimentul, poliţiştii au identificat maşina în cauză, care prezenta avarii în partea din faţă şi lateral dreapta", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că autoturismul BMW a fost sustras de pe raza localităţii şi condus de Emanuel G. După producerea accidentului, tânărul a plecat de la faţa locului, fiind găsit ulterior la domiciliul fratelui său. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând că se cinstise puţin, el având în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,27 mg/l.
Tânărul de 19 ani s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunile de furt, distrugere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului produs ca urmare a unei infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiştilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro