Mergi la conţinutul principal

«Autorităţile locale îşi bat joc de cetăţeni, iar interlopii fac legea în oraş!»

Până în acest moment, autorităţile brăilene nu au mai cărat zăpadă în afara municipiului, pentru a debarasa principalele intersecţii, parcări sau artere rutiere din municipiu, aşa cum au făcut iarna trecută. Din acest motiv, apar tot felul de situaţii care le provoacă disconfort şoferilor. Un astfel de exemplu ne-a fost dat de un locatar al bulevardului Dorobanţilor, care se plânge că zăpada rămasă în urma utilajelor de deszăpezire formează un adevărat zid în spatele maşinilor parcate pe bulevard. "De trei ori pe zi a trebuit să dăm zăpada din spatele autoturismelor. Între timp, zăpada s-a transformat în gheaţă şi nu mai poate fi îndepărtată decât cu târnăcopul", se plânge locatarul în cauză, într-o sesizare adresată redacţiei. Brăileanul spune că a cerut sprijinul autorităţilor, însă a fost plimbat de la o instituţie la alta, fără niciun rezultat. "Poliţia Locală mă trimitea la SUPAGL (Serviciul de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală n.n.), SUPAGL spunea că Poliţia Locală se ocupă de fapt", afirmă acesta.
În replică la cele afirmate de cititorul nostru, Dan Apostol, directorul SUPAGL solicită mai mult civism din partea brăilenilor. "Problemele de genul acesta apar fiindcă toţi posesorii de maşini aruncă zăpada pe partea carosabilă, în loc să o dea pe partea opusă, înspre trotuar. Nu putem menţine strada circulabilă atât timp cât se procedează aşa. Trebuie să trecem din nou cu lama, zăpada se acumulează iarăşi în dreptul locurilor de parcare, cetăţeanul vine cu lopata şi o aruncă tot în stradă şi tot aşa...", atrage atenţia Apostol.
Acelaşi cititor a ţinut să menţioneze şi faptul că operatorii maxi-taxi de pe linia 16 circulă doar pe Calea Galaţi, în loc să intre prin Brăiliţa, aşa cum este traseul. "Am încercat să sesizez acest lucru la Primărie, însă mi s-a spus că nu e adevărat. Dacă îi spui ceva şoferului obţii o replică de genul «taci sau sări din mers!». Cu părere de rău, acest oraş a ajuns al interlopilor deghizaţi în oameni de afaceri, al clanurilor de influenţă şi al funcţionarilor incapabili", conchide cititorul nostru.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro