Mergi la conţinutul principal

«Audi» şi «BMW» conduse de şoferi fără permis

După ce s-au urcat la volanul unor autoturisme marca "Audi" şi "BMW", deşi nu aveau permis, doi şoferi au fost opriţi de poliţişti şi s-au ales cu dosare penale. Rutieriştii au depistat, în apropiere de localitatea Şuţeşti, un bărbat din Iaşi, care conducea un "Audi Q7", el având permisul suspendat. Un brăilean de 25 de ani conducea un "BMW", fără a fi posesor al permisului de conducere.
La data de 16 martie , între orele 15.00-21.00, efective din cadrul Serviciului Rutier Brăila au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza de competenţă a oraşului Ianca, cu scopul prevenirii accidentelor rutiere grave. Pe timpul acţiunii, au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.040 de lei, dintre care 9 pentru viteză, 3 pentru neportul centurii de siguranţă, 10 bicicliştilor, două căruţaşilor şi două pentru alte abateri. De asemenea, au fost constatate două infracţiuni, pentru care au fost întocmite dosare penale. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, insp. principal Jenel Şogor, la ora 16.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe Tudor O. (30 de ani), din municipiul Iaşi, în timp ce conducea autoturismul pe DN 22, în afara localităţii Şuţeşti.
Efectuând verificări în bazele de faze, poliţiştii au stabilit că acesta are permisul de conducere suspendat din data de 5 martie 2015.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, având dreptul de a conduce suspendat.
La ora 18.00, o patrulă de siguranţă publică l-a oprit şi identificat în trafic pe Constantin G. (24 de ani), din municipiul Brăila, care conducea autoturismul "BMW", pe Aleea Margaretelor, din Brăila, fără a fi posesor al permisului de conducere. Şi el s-a ales cu un dosar penal.

Sute de şoferi amendaţi pentru neportul centurii

În perioada 09-15 martie 2015, la nivel european, a fost programată să se desfăşoare acţiunea SEATBELT, pentru verificarea folosirii centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de retenţie omologate. Acţiunea se înscrie în Calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Europene (TISPOL) pentru anul 2015 şi se desfăşoară simultan pe teritoriul tuturor celor 28 de state membre.
La nivelul judeţului Brăila, poliţiştii au aplicat conducătorilor auto 845 de sancţiuni contravenţionale, pentru neportul centurii de siguranţă şi 14 pentru folosirea telefonului mobil fără dispozitiv "hands-free", valoarea totală a amenzilor fiind de 167.505 lei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro