Mergi la conţinutul principal

«Am trăit bine!», show cu umor cântat şi desenat la Brăila

Brăilenii care apreciază un altfel de umor vor avea parte de o surpriză de proporţii la finalul săptămânii. Este vorba despre show-ul "Am trăit bine!", realizat de binecunoscutul artist folk Daniel Iancu şi caricaturistul brăilean Costel Pătrăşcan, ce va avea loc, vineri, 5 august, la ora 21:02, pe terasa The Music Pub (str. Vadul Schelei, nr. 17, lângă patinoar). Spectacolul este unul interactiv şi conţine mult "umor cântat şi desenat". Şi ca reţeta să fie completă, cei doi artişti îl vor avea alături şi pe Mitică, un personaj "ceva mai tăcut". Pe scurt, "Am trăit bine", este un concept neconvenţional, inedit, cu mare impact la public, un spectacol la care se râde non-stop şi în urma căruia spectatorul pleacă cu "ceva" acasă, după cum ne-au transmis protagoniştii. Show-ul este unul de atitudine, care abordează teme ce ne frământă pe toţi, însă tratate într-un limbaj universal: umorul. Astfel, printre subiectele tratate, se regăsesc teme precum: căsnicia, soacra, relaţia bărbat-femeie, poate şi bărbat-bărbat, tipologiile românilor, natura şi nu în ultimul rând, politica. "Să spun câteva cuvinte despre Daniel Iancu? Dacă este s-o cităm pe gazetara Loreta Popa putem spune că «umorul lui Daniel Iancu este recunoscut şi cu siguranţă este cel mai apropiat de forma de protest în rândul folkiştilor de astăzi». El este creatorul cântecelor «Vine valu' şi-mi ia calu'», «Ofiţerul Radu» sau «Patria». Cine este Costel Pătrăşcan? Un brăilean care caricaturizează bine şi apăsat dacă este să-l parafrazez pe Terente. Cum remarca - de data aceasta criticul Alex Ştefănescu - «dracul însuşi ar deveni agreabil dacă s-ar lăsa desenat de Costel Pătrăşcan»", a afirmat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.

Pătrăşcan: "Începutul a fost la Brăila!"

Cea mai bună descriere a show-ului "Am trăit bine!", a venit direct de la unul dintre cei doi protagonişti, artistul Costel Pătrăşcan. "Va fi o videoproiecţie de caricatură comentată, în mai multe reprize, în care voi prezenta pe un ecran ceva, voi spune altceva, iar publicul va înţelege cu totul altceva... Asta ca să fie foarte clar! Este important acest spectacol? Foarte important! După 3 ani în care am prezentat show-ul în multe din oraşele ţării, ne întoarcem acasă: fiindcă începutul a fost la Brăila! Chiar ne dorim să fie cel mai bun spectacol al nostru. Avem cea mai bună gazdă din Brăila: The Music Pub! Am semnale că brăilenii îşi doresc acest show umoristic aşa că succesul este ca şi asigurat! Şi încă ceva: puneţi mâna pe telefon şi rezervaţi locuri că bilete mai sunt puţine... Dacă mai sunt! Şi să nu mai începeţi cu pile pentru rezervări că la noi nu ţine!", a afirmat, uşor ironic, caricaturistul.
Cei interesaţi de spectacolul ce va avea loc, vineri, pe terasa The Music Pub, trebuie să ştie că biletele costă 25 lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0746479279.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro