Mergi la conţinutul principal

«Am readus în discuţie situaţia stadionului de atletism»

Directorul Clubului Sportiv Municipal, profesorul Marian Neta, a readus în discuţie, cu prilejul Consiliului Naţional al PSD, problema stadionului de atletism. În afară de acest subiect arzător, sursa citată a mai vorbit, în cadrul Comisiei Sport şi Tineret, la care a fost prezentă şi Gabriela Szabo, ministrul MTS, despre criteriile după care se acordă stimulente sportivilor de performanţă.
"Eu apreciez, ca toţi oamenii de sport din ţară, că schimbarea Legii sportului este meritul Gabrielei Szabo. Acum aşteptăm să vedem şi normele care vor fi stabilite prin lege, în urma cărora primăriile şi consiliile judeţene vor sprijini financiar sportul de performanţă. Dar am folosit acest prilej pentru a readuce în discuţie situaţia stadionului de atletism. Această bază sportivă nici la această oră nu a fost preluată legal de Primăria Brăila, reabilitarea ei încă nu a început. Şi am mai avut o propunere referitoare la premierea sportivilor. Legea spune că pot fi premiate în bani numai rezultatele internaţionale, eu consider că şi cele naţionale ar trebui să fie premiate cu anumite sume. Altfel va fi din ce în ce mai greu să atragem copii spre sportul de performanţă", a declarat profesorul Marian Neta, directorul CSM Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro