Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Alianţa Noastră» a strâns deja semnăturile pentru depunerea candidaturilor

• mai mult, potrivit unui comunicat de presă, emis de liderul ANR, Marian Munteanu, formaţiunea a depus şi dosarele de candidatură pentru diaspora

 

Alianţa Noastră România a lui Marian Munteanu se mişcă extrem de repede atunci când vine vorba despre alegerile Parlamentare. Potrivit unui comunicat de presă emis de liderul formaţiunii, ANR a depus listele de susţinere a tuturor candidaturilor pentru alegerile Parlamentare din decembrie, precum şi dosarele de candidatură pentru diaspora în data de 12 octombrie. Astfel, potrivit documentului, în ceea ce priveşte diaspora, pentru Senat din partea ANR candidează: Ion Costaş, Ionel Udrescu, Estela Violeta Blaj, Roxana Mădălina Raţă. Pentru Camera Deputaţilor: George Alexander, Anamaria Nedelcu, Doina Alexandru, Ionuţ Alexandru Constantinescu, George Tasu, Mihai Mocanu.

„Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în campania de strângere de semnături, tuturor membrilor, simpatizanţilor şi persoanelor din societatea civilă patriotică şi îi asigurăm că vom continua să milităm pentru atingerea celor 7 obiective prioritare asumate”, a declarat Munteanu.

Reamintim că, pe lista ANR Brăila pentru alegerile Parlamentare, locul 1 la Camera Deputaţilor este ocupat de Marian Ghionu, în timp ce prima poziţie la Senat i-a revenit agricultorului Marcel Cucu.
Categorie articol: 

Comentarii