Mergi la conţinutul principal

«AgriCultura», revenire în forţă a târgului de profil al Camerei de Comerţ

Începând de mâine, timp de 4 zile, Brăila va redeveni judeţul din care se dă ora exactă în agricultura regională şi naţională. Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Brăila reia, după 6 ani de pauză, organizarea Târgului Naţional de Agricultură, eveniment de marcă în sectorul expoziţional. Aşa cum promite organizatorul, târgul va prezenta cele mai noi tendinţe din agricultură fiind un eveniment adresat producătorilor, distribuitorilor şi importatorilor de maşini şi utilaje agricole, substanţe pentru fertilizarea şi protecţia plantelor, sisteme de irigaţii, producători de seminţe, horticultori, energii regenerabile, producători de vinuri şi nu în ultimul rând servicii bancare. "Evenimentul a fost gândit de aşa manieră încât să satisfacă toate zonele de interes şi astfel să devină un veritabil proiect naţional de agricultură unde să-şi dea întâlnire an de an principalele ramuri agricole, cadre universitare, specialişti din cadrul staţiunilor de cercetare, alături de agenţii economici şi agriculturori. Pe lângă componenta expoziţională, Târgul Naţional AgriCultura va mai aduce în atenţie şi un program complex de evenimente informative, transformându-l astfel într-o manifestare de referinţă pentru mediul de afaceri din România", a declarat preşedintele CCIA Brăila, Ştefan Fusea. De asemenea, sursa citată a explicat că la târgul care se desfăşoară în perioada 8 - 11 octombrie şi-au confirmat până ieri participarea 35 de firme, dintre care 13 din judeţul nostru, iar 22 din ţară. În plus, participantă la târg este şi Administraţia Pieţelor Brăila care va organiza în standul său cu ajutorul a 16 producători agricoli o zonă cu vânzare de legume şi fructe de sezon, precum şi de produse tradiţionale.
Potrivit programului târgului, deschiderea oficială va avea loc mâine, la ora 11.00, în prezenţa organizatorului, partenerilor şi a reprezentanţilor oficialităţilor locale şi centrale, brăilenii putând vizita târgul, zilnic, de miercuri până vineri inclusiv, între orele 10.00 şi 19.00, iar sâmbătă în intervalul 10.00 - 16.00. De asemenea, miercuri şi joi seara sunt programate spectacole realizate de Şcoala Populară de Arte Brăila şi Casa de Cultură a Municipiului, iar sâmbătă la ora 11.00 va avea loc tragerea la sorţi în cadrul unei tombole a vizitatorilor organizată de CCIA Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro