Mergi la conţinutul principal

«Afaceriştii» prinşi cu droguri la intrarea în Brăila, în spatele gratiilor

judecătorii Tribunalului Galaţi au admis propunerea formulată de DIICOT şi au dispus arestarea preventivă a inculpaţilor A. F., C. D. şi S. P., pe o durată de 30 de zile • la data de 18 iunie, procurorii DIICOT Galaţi, cu sprijinul ofiţerilor de la criminalitate organizată Brăila, au prins trei bărbaţi care preluaseră un colet cu droguri provenind din Spania

 

S-a dispus arestarea preventivă a celor trei traficanţi de droguri prinşi în flagrant cu un colet plin cu substanţe interzise, la sfârşitul săptămânii trecute. Judecătorii Tribunalului Galaţi au admis propunerea formulată de DIICOT şi au dispus arestarea preventivă a inculpaţilor A. F., C. D. şi S. P., pe o durată de 30 de zile, de la data de 19 iunie la data de 18 iulie inclusiv, după cum se arată pe site-ul instanţei.

După cum v-am informat anterior, la data de 18 iunie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Galaţi au surprins în flagrant delict, într-un autoturism, la intrarea în municipiul Brăila, doi bărbaţi, de 21 şi 26 de ani, ambii din municipiul Brăila. Aceştia aveau asupra lor un colet ce conţinea droguri de risc şi de mare risc. Potrivit anchetatorilor, în coletul expediat din Spania, au fost descoperite, disimulate printre mai multe articole vestimentare şi medii de stocare, 896 de grame de marijuana, 674 de grame de haşiş şi aproximativ 20 de grame de cocaină. Ulterior, a fost identificat şi destinatarul coletului, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Brăila. Din cercetări a rezultat că acesta i-ar fi determinat pe cei doi să preia şi să transporte coletul cu droguri din Spania, urmând să le vândă în judeţele Galaţi şi Brăila.

Cele trei persoane cercetate pentru comiterea infracţiunilor de instigare la trafic de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc, au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind apoi prezentate instanţei cu propunere de arestare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro