Mergi la conţinutul principal

«Această funcţie mi-a mai fost propusă în trecut, însă am refuzat-o»

Noul inspector şcolar general adjunct, prof. Carmen Pârlog, şi-a preluat de ieri atribuţiile, încercând să bulverseze cât mai puţin programul elevilor. Pentru că era directorul Colegiului "Bălcescu", nu avea normă completă, aşa încât a declarat că îşi va putea duce mai departe toate orele. "Este în interesul elevilor şi al şcolii să nu creăm haos. Apoi, cu fiecare clasă am muncit, sunt copii foarte buni şi pentru ei este foarte importantă continuitatea, aşa că nu-i voi dezamăgi. Sunt conştientă de responsabilitatea funcţiei în care am fost numită şi îmi doresc să promovez valorile în care cred şi pe care le respect: corectitudine, hărnicie, creativitate, deschidere spre lucrul cu oamenii şi ceea ce e nou. Această funcţie mi-a mai fost propusă în trecut, însă am refuzat-o pentru că am vrut să mă dedic colegiului. Acum consider că pot să răspund acestei solicitări pentru că la şcoală lucrurile au început să meargă în direcţia dorită", a declarat prof. Carmen Pîrlog.
Numirea sa a intervenit după demisia prof. Marius Damian din această funcţie, pe fondul scandalului produs de ancheta DNA "Mita la Bac", în care a fost acuzat de luare de mită fratele prof. Marius Damian, prof. Valentin Damian, alături de prof. Daniela Haret şi fosta inspectoare de matematică Manuela Diaconescu.
Profesoara Carmen Pîrlog a mai fost inspector şcolar general adjunct în perioada 1 septembrie 1999 - 31 august 2005. Director al Colegiului "Bălcescu" a fost între 1 septembrie 2012 - 22 octombrie 2014. Carmen Pîrlog, originară din Timişoara, este absolventă a Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii Bucureşti, a urmat un masterat în consiliere şcolară la Facultatea de Filosofie şi a susţinut doctoratul în geografie în anul 2011.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro