Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Ţestoasele Ninja», cel mai bun film prost de luna aceasta

Filmul "Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles", regizat de Jonathan Liebesman, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 28,4 milioane de dolari de vineri până duminică.
Readucându-le la viaţă într-un film live-action pe îndrăgitele ţestoase, personaje extrem de populare în anii 80, producătorul Michael Bay şi regizorul Jonathan Liebesman au fost desfiinţaţi de criticii de specialitate, însă acest lucru nu a împiedicat lungmetrajul "Teenage Mutant Ninja Turtles" să debuteze pe primul loc în box office-ul nord-american, la sfârşitul săptămânii trecute, cu încasări de 65 de milioane de dolari. Reuşita se explică prin faptul că spectatorii au luat cu asalt sălile de cinema pentru a vedea acest film - dovadă a faptului că, în ciuda vârstei sale, conceptul de "ţestoase ninja" a rămas vandabil până în zilele noastre, informează boxofficemojo.com, citat de mediafax.ro.
"Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy", cel mai recent film cu super-eroi Marvel, se menţine pe locul al doilea în box office-ul nord-american, după ce a obţinut încasări de 24,73 milioane de dolari în al treilea weekend de proiecţii.
Pe poziţia a treia în box office-ul nord-american s-a situat o premieră, "Hai să fim poliţişti!/ Lets be cops", de Luke Greenfield. O comedie despre doi prieteni care ajung să fie confundaţi de mafia locală cu doi poliţişti adevăraţi, "Hai să fim poliţişti!" a avut încasări de 17,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Eroi de sacrificiu 3 - abia pe locul 4

Poziţia a patra este ocupată de o altă premieră, partea a treia a seriei "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", care a avut încasări de 16,2 milioane de dolari în cinematografele din America de Nord, de vineri până duminică. Din distribuţia peliculei, regizată de Patrick Hughes, fac parte Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Terry Crews, Mel Gibson, Wesley Snipes şi Harrison Ford.
Premiera "Darul lui Jonas/ The Giver" ocupă poziţia a cincea, cu încasări de 12,76 milioane de dolari. Regizat de Philip Noyce, cu Meryl Streep şi Jeff Bridges în distribuţie, filmul prezintă o societate distopică, în care oamenii trăiesc ca nişte roboţi pentru nu mai au nici amintiri, nici emoţii, cu excepţia unui tânăr, care ar putea să schimbe totul în viaţa lor.
Filmul "În mijlocul furtunii/ Into the Storm", regizat de Steven Quale, ocupă locul al şaselea, cu încasări de 7,72 milioane de dolari. Pelicula, care include imagini spectaculoase, prezintă povestea unui grup de vânători de tornade care filmează o furtună extrem de puternică în Statele Unite ale Americii.
Filmul "Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey", de Lasse Hallström, a coborât de pe locul al patrulea pe al şaptelea, cu încasări de 7,10 milioane de dolari.

„Lucy" scade, dar nu se predă

Thrillerul SF "Lucy", regizat de Luc Besson, a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 5,31 milioane de dolari de vineri până duminică. Scarlett Johansson este Lucy, o tânără care trăieşte în Taipei şi este obligată de mafia locală să transporte droguri în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul lui Lucy, dar, în loc să moară din cauza supradozei, tânăra capătă puteri colosale, fiind în stare să absoarbă cunoştinţe instantaneu şi să mişte lucruri cu forţa minţii. Odată cu dobândirea noilor superputeri, Lucy pune la cale răzbunarea.
Pe locul al nouălea s-a situat lungmetrajul "Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor/ Step Up: All In", care a obţinut, de vineri până duminică, încasări de 2,7 milioane de dolari.
"12 ani de copilărie/ Boyhood", în regia lui Richard Linklater, cu Ethan Hawke şi Patricia Arquette, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 2,15 milioane de dolari.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii