Mergi la conţinutul principal

«Îndoiala», în premieră la «Odeon» în Bucureşti

Marţi, pe 21 aprilie, spectacolul "Îndoiala", montat pe scena Teatrului "Maria Filotti" de regizorul Eugen Gyemant, se va juca la Teatrul "Odeon" din Bucureşti. Aceasta este prima reprezentaţie în deplasare a spectacolului care se va juca în acest weekend din nou pe scena sălii Studio a Teatrului "Maria Filotti", duminică, de la ora 18.00. Din distribuţie fac parte: Liliana Ghiţă, Emilian Oprea, Corina Moise şi Ramona Gîngă. Este un spectacol ce oferă o reală lecţie de estetică, dar şi de morală, propunând o temă incitantă şi actuală, toleranţa religioasă sub toate aspectele sale.
Sâmbătă, tot pe scena sălii Studio, se va juca din nou ultima producţie brăileană a faimosului text cehovian "Platonov", care aduce la rampă actorii: Silviu Debu, Mihaela Trofimov, Valentin Terente,
Corina Borş, Narcisa Novac, Liviu Pintileasa, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Ştefan, Costică Burlacu, Alexandru Marin, Emilia Mocanu, alături de talentaţii colaboratori: Ionuţ Vişan şi Emilia Bebu. Este un spectacol realizat de regizorul Andreea Vulpe în respectul spiritului şi emoţiei textului cehovian, dar cu tuşe moderne ce oferă astfel prospeţime montării.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro