Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Îndoiala», în premieră la «Odeon» în Bucureşti

Marţi, pe 21 aprilie, spectacolul "Îndoiala", montat pe scena Teatrului "Maria Filotti" de regizorul Eugen Gyemant, se va juca la Teatrul "Odeon" din Bucureşti. Aceasta este prima reprezentaţie în deplasare a spectacolului care se va juca în acest weekend din nou pe scena sălii Studio a Teatrului "Maria Filotti", duminică, de la ora 18.00. Din distribuţie fac parte: Liliana Ghiţă, Emilian Oprea, Corina Moise şi Ramona Gîngă. Este un spectacol ce oferă o reală lecţie de estetică, dar şi de morală, propunând o temă incitantă şi actuală, toleranţa religioasă sub toate aspectele sale.
Sâmbătă, tot pe scena sălii Studio, se va juca din nou ultima producţie brăileană a faimosului text cehovian "Platonov", care aduce la rampă actorii: Silviu Debu, Mihaela Trofimov, Valentin Terente,
Corina Borş, Narcisa Novac, Liviu Pintileasa, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Ştefan, Costică Burlacu, Alexandru Marin, Emilia Mocanu, alături de talentaţii colaboratori: Ionuţ Vişan şi Emilia Bebu. Este un spectacol realizat de regizorul Andreea Vulpe în respectul spiritului şi emoţiei textului cehovian, dar cu tuşe moderne ce oferă astfel prospeţime montării.

 
Categorie articol: 

Comentarii