Mergi la conţinutul principal

«Împreună pentru Cristi», astăzi, la «Maddison Pub»

• evenimentul va începe la ora 19.00 • vor concerta Cosy, Karym şi Celia, iar dansatorii de la Lil Motion Dance School vor face un spectacol de zile mari • pe scenă vor urca şi elevi brăileni extrem de talentaţi • în cadrul evenimentului, va fi organizată şi o licitaţie cu obiecte de artă şi handmade • câştigătorii tombolei vor primi şedinţe foto gratuite din partea fotografului Lucian Crestez • biletele se pot achiziţiona la intrarea în club

 

Zeci de obiecte superbe - tablouri, fotografii, articole realizate handmade - ce vor fi scoase la licitaţie, o tombolă cu premii, ce constau în şedinţe foto profesionale oferite de fotograful Lucian Crestez, artişti de renume din muzica românească - Celia, Karym şi Cosy, plus elevi brăileni talentaţi, toate acestea vor fi ingredientele unei seri de vineri speciale, al cărei mesaj este SPERANŢA. Evenimentul, ce va începe la ora 19.00, în “Maddison Pub” (fostul hipermarket PIC), are scop caritabil: strângerea de fonduri pentru Cristian Filip, adolescentul de 10 al Brăilei, greu încercat de o boală cumplită. Dacă nu aţi apucat să cumpăraţi bilete, nu este nicio problemă. Au mai rămas câteva, care se vor vinde la intrarea în club! Cristi are nevoie de ajutorul nostru. A avut nevoie încă din prima zi de şcoală din clasa a IX-a, când boala cruntă l-a lovit. S-au mobilizat atât de mulţi oameni, încât boala s-a speriat şi a făcut un pas înapoi, după aproape un an de tratament într-o clinică din Turcia. Din păcate, nu s-a bucurat prea mult de aerul de acasă, pentru că a ajuns, din nou, pe mâna medicilor turci. Ne-am mobilizat, din nou, exemplar, iar boala a fost alungată, sperăm, pentru totdeauna! A lăsat, totuşi, “urme”. Imunitatea organismului lui Cristi e la pământ, iar acum adolescentul se află în Germania pentru tratamentul imunocelular. Cu ajutorul sutelor de oameni, de toate vârstele, şi al Domnului, băiatul a reuşit să parcurgă două şedinţe, care au fost deja achitate din donaţii. A mai rămas o singură şedinţă de tratament de urmat, la fel de costisitoare. Nu-l putem abandona exact acum!

Evenimentul, organizat de cinci elevi ai Liceului Pedagogic “D. P. Perpessicius”, va începe la ora 19.00. Licitaţia va avea loc în paralel cu programul artistic. S-au strâns zeci de produse, printre care tablouri, fotografii, o icoană, un brad natural, un ornament de Crăciun, caricaturi şi alte produse realizate manual. Chiar ieri, la redacţie au mai sosit câteva obiecte handmade, donate de Gina Gigore: papioane pentru adulţi (preţ de pornire licitaţie 20 lei/buc), papioane pentru copii (15 lei/buc), coroniţe pentru fetiţe (15 lei/buc) şi broşe (10lei/buc). Produsele au fost confecţionate chiar de Gina, în cadrul Atelierului “Handmade by Gina”.

La tombolă, pot participa toţi care au cumpărat bilete pentru spectacol. În urma tragerii la sorţi, vor exista trei câştigători ce vor primi trei şedinţe foto profesionale dăruite de Lucian Crestez!

Pe scenă, vor urca elevi talentaţi ai mai multor licee brăilene, precum “Iorga”, Bălcescu”, “Murgoci”, “Arte”, “Ghica”, “Ed. Nicolau”, “Ana Aslan”, “Perpessicius”, “D. Cantemir”. Nici finaliştii de la “Românii au talent” şi “Next Star” nu vor lipsi! Dansatorii de la Lil Motion Dance School, pregătiţi de coregraful Liliana Stan, vor susţine un spectacol de zile mari.

Programul va continua cu îndrăgiţii artişti Cosy, Karym şi Celia!

Evenimentul ar fi fost aproape imposibil de organizat, dacă cei cinci elevi iniţiatori nu se bucurau de ajutorul sponsorilor: “Maddison Pub”, “Lucian Crestez Photography”, Salon Estetica, “Poem Caffe”, “Plotter Design” şi “Haka Print”.

În continuare, se fac donaţii în conturile bancare deschise pe numele tatălui lui Cristian, Nicolae Filip. Acestea sunt:

RO18CECEC001946229018440 deschis la CEC Bank - CONT LEI

RO74RZBR0000060015758942 deschis la Raiffeisen Bank - CONT LEI

RO49RZBR0000060018226296 deschis la Raiffeisen Bank - CONT EURO

Donaţii se primesc şi la redacţia ziarului “Obiectiv - Vocea Brăilei”, de luni până vineri, între orele 10.00 - 17.00.

Vă aşteptăm diseară la Maddison Pub! Cristi nu e singur! Împreună învingem!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro