Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CEC Bank lansează un serviciu inovator, oricine poate deveni client al băncii direct de pe telefonul mobil

CEC Bank, instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie şi cea mai extinsă reţea din România, lansează un produs nou, 100% digital, care permite oricărei persoane, din ţară saude oriunde s-ar afla în lume, să îi devină client.

 

Astfel, CEC Bank ofera serviciul CEC_IN, prin care oricine poate să aibă acces la un cont curent, la un card de debit si la Mobile Banking. Totul 100% online, fără drumuri la bancă.

Prin intermediul serviciului CEC_IN poţi accesa pachetul Bun Venit şi toate serviciile incluse, totul online. Pozezi buletinul, îţi faci un selfie (te verifică versus poza din buletin), aştepţi câteva minute pentru un video chat cu un reprezentat CEC Bank, semnezi digital contractul şi primeşti cardului acasă.

 

Ce include pachetul Bun Venit

Ai un cont curent, un card de debit şi acces la Mobile Banking. În plus, îţi poţi deschide online un depozit cu dobânzi avantajoase şi cu un bonus de dobândă de 0.10% p.a. la depozitele în lei. Alte operaţiuni pe care le poţi efectua din mers sau chiar din confortul propriei locuinţe: plăţi facturi, plăţi taxe şi impozite, transferuri gratuite între conturile proprii de la CEC Bank sau transferuri avantajoase către conturi de la alte bănci (comisioane mai mici cu până la 60% faţă de tariful standard perceput la operaţiunile efectuate în unităţile băncii).

 

Eşti pregătit să dai CEC_IN?

Nu a fost niciodată atât de uşor să devii client CEC Bank . Ai nevoie doar de un PC/laptop sau un telefon mobil care să fie conectat la o reţea de internet sau de wifi. Intri pe https://www.cec.ro/cec_in şi alegi pachetul Bun Venit.   Apeşi apoi pe butonul Aplică acum, bifând toate câmpurile obligatorii. Completezi datele de contact şi apoi apaşi butonul Trimite-mi SMS. Introduci codul pe care l-ai primit pe telefon, bifezi câmpurile obligatorii şi apaşi butonul Continuă. Fotografiezi cartea de identitate şi apaşi butonul Procesează poza. A venit momentul să validezi toate informaţiile introduse până acum. Alege ţara şi judeţul în care te-ai născut şi apasă Continuă.

Completează informaţiile necesare pentru a-ţi deschide contul. Validează datele împreună cu un operator bancar. Pentru a intra în video call cu acesta, apasă Continuă. Ca să semnezi contractul, apasă Continuă apoi bifează căsuţa Click here to sign. Bifează termenii şi condiţiile apoi dă click pe Accept. În pasul următor trebuie să introduci codul primit prin SMS şi să apeşi Semnează.

Finalizează semnarea documentelor, apoi descarcă aplicaţia CEC BANK MOBILE BANKING şi activeaz-o introducând cele două două coduri primite prin SMS.

Nu te speria, paşii pe care i-am descris mai sus nu durează mai mult de 20 de minute. Apoi, cardul de debit îl vei primi în câteva zile, la adresa indicată de tine.

Dacă nu te-am convins nici acum, poţi urmări în continuare un video care explică întreg procesul de accesare a serviciului CEC_IN.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare ne poţi scrie oricând, pe pagina de Facebook a CEC BANK sau pe contul Instagram.
Categorie articol: 
taguri: 

Comentarii